سازمان بهداشت جهانی برای به حداقل رساندن شیوع قارچ سیاه توصیه هایی کرده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارش اسپوتنیک، ملیتا ووژنوویچ، نماینده سازمان بهداشت جهانی در روسیه ضمن اعلام این مطلب توضیح داد که برخی از عفونت‌های قارچی در بیماران کرونایی در هند ممکن است با مخمر‌ها و برخی دیگر با کپک ارتباط داشته باشند. به نوبه خود کپک می‌تواند باعث ابتلا به بیماری موکورمایکوزیس ("قارچ سیاه") و آسپرژیلوز (ناشی از نوع دیگری از قارچ) شود.

گفتنی است؛ نماینده سازمان بهداشت جهانی در روسیه گفت: این مخمر و کپک ها به طور معمول در محیط زیست یافت می‌شود، اما افراد مبتلا به سیستم ایمنی ضعیف مانند افراد دیابتی یا بیماری‌های مزمن دیگ، بیماران سرطانی یا کسانی که برای مدت طولانی از دارو‌های خاصی استفاده کرده اند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به قارچ سیاه قرار دارند و البته کووید ۱۹ نیز سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند.

ملیتا ووژنوویچ اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی خواستار "به حداقل رساندن استفاده نامتناسب از کورتون‌ها و آنتی بیوتیک‌ها در موارد خفیف تا متوسط ​​است. " وی توضیح داد که کورتیکواستروئید‌ها در موارد شدید زندگی را نجات می‌دهند، اما استفاده گسترده از آن‌ها می‌تواند باعث بروزعفونت‌های قارچی شود.

این متخصص همچنین توصیه کرد:  تجهیزات زیست پزشکی، به ویژه فن‌ها کاملاً تمیز و ضد عفونی شوند.

سخنگوی سازمان بهداشت جهانی افزود: اگر بیمار مبتلا به عفونت قارچی تشخیص داده شود باید با دارو‌های ضد قارچ تحت درمان قرار گیرد.

عامل بیماری قارچ سیاه یک قارچ تحت عنوان موکورمایکوزیس است و علت نام‌گذاری این قارچ به این نام این است که این بیماری در مخاط بینی باعث تغییر رنگ و آسیب بافت می‌شود که در نهایت منجر به ایجاد رنگ سیاه در مخاط بینی و سینوس‌ها می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار